toate categoriile
EN

Acasă> De ce Sinocare > Noutăți

Ceremonia revoluționară a proiectului Sinocare iPOCT Industrial Park

Ora: 2022-04-15 Accesări: 14

În ianuarie 2021, la locul proiectului a avut loc ceremonia de deschidere a fundației pe piloți a proiectului Parcului Industrial Sinocare iPOCT. Proiectul este un parc industrial special iPOCT construit de Sinocare cu o investiție de 1 miliard RMB. Este planificat să fie împărțit în trei module, și anume baza de producție iCARE, baza de producție AGEscan și baza de producție CGM. După finalizarea proiectului, va realiza producția la scară largă de iCARE și iCGMS, noile produse dezvoltate de Sinocare la nivel mondial, și va oferi soluții mai cuprinzătoare pentru prevenirea și tratarea bolilor cronice.
Since 2016, Sinocare has launched a global business layout, participated in the acquisition of Trividia Health Inc and PTS in the United States, and actively expanded the POCT testing business such as blood lipids and glycosylated hemoglobin. And through the collaborative innovation of research and development at home and abroad, and the integration of global marketing networks, it has entered the leading camp of global glucometru companii.
Proiectul Parcului Industrial Sinocare iPOCT nou început va fi construit în trei etape, cu o perioadă estimată de construcție de cinci ani. După finalizare, se estimează că valoarea producției anuale va ajunge la 3 miliarde, contribuția fiscală va crește cu peste 200 de milioane și vor fi create aproape 2,000 de locuri de muncă. În timp ce ajută la sporirea puterii cuprinzătoare a Sinocare, injectează, de asemenea, un impuls în creșterea lanțului industriei de biomedicină și sănătate în Zona de înaltă tehnologie Changsha.