toate categoriile
EN

Acasă> De ce Sinocare > NOUTĂȚI

Medlab| Sinocare participă la expoziție cu produse de îngrijire a diabetului

Ora: 2022-04-28 Accesări: 45

În perioada 24 - 27 ianuarie 2022, Medlab Orientul Mijlociu s-a desfășurat conform programului la Dubai World Trade Centre, echipa internațională de vânzări Sinocare și echipa subsidiară din India au mers la Dubai pentru participare, depășind pandemia. Ca parte importantă a Expoziției Internaționale de Echipamente Medicale Arabe, Medlab a adunat mulțimea, care a adunat vizitatori din peste 50 de țări.

图片 22

Sinocare a înființat o cabină spațială brută de 36 de metri pătrați cu tema „cel mai important expert în detectarea bolilor metabolice din lume” și a adus la expoziție o serie de produse de vârf în industrie, cum ar fi produse de detectare multifuncțională de uz casnic pentru boli cronice precum monitor pentru glicemia,monitor de lipide din sânge, monitor de acid uric, etc., precum și echipamente profesionale de depistare a bolilor cronice, denumit iCARE-2100, care este un analizor portabil automat multifuncțional. Cele mai recente produse din seria HPALC lansate și cel mai important detector de glucoză din sânge și acid uric SPUG au făcut, de asemenea, o apariție surpriză la această expoziție în avans. Produsele de gestionare a bolilor cronice multi-seri, multifuncționale și multi-scenariu de la Sinocare vor contribui la tratamentul medical în China și chiar în lume. Colaborarea în industria sănătății poate ajuta la auto-gestionarea bolilor cronice precum diabetul.
Pandemia actuală nu afectează deloc entuziasmul publicului profesionist. Echipa Sinocare a acceptat în vizită mulți clienți din Africa, Orientul Mijlociu și America Latină, care au apreciat produsele noastre multifuncționale de detectare a bolilor cronice, care sunt convenabile și pentru uz casnic. Între timp, multifuncția noastră portabilă automată analizorul iCARE-2100 a atras multă atenție. Mulți clienți au semnat comenzi de probă în timpul expoziției după ce au experimentat-o.
Până acum, produsele Sinocare au fost exportate în 136 de țări și regiuni din întreaga lume, iar afacerile de peste mări au crescut constant în ultimii ani, sporind treptat reputația „Sinocare” pe piețele de peste mări. Ne vedem din nou la Medlab 2023!