toate categoriile
EN

Acasă> Produse > Cântar de grăsime corporală

Contactați-ne

Numele dumneavoastră *
Despre
E-mail *
Tel *
Chat cont *
体脂称黑斜主图
体脂称黑斜主图
体脂称黑斜主图
Cantar Sinocare pentru greutatea corporala, cantar de baie digital Bluetooth Cantar digital inteligent IMC precis, design ultra subtire Cantar de baie Bluetooth din sticla cel mai precis cu APP SinoHealth
Cantar Sinocare pentru greutatea corporala, cantar de baie digital Bluetooth Cantar digital inteligent IMC precis, design ultra subtire Cantar de baie Bluetooth din sticla cel mai precis cu APP SinoHealth
Cantar Sinocare pentru greutatea corporala, cantar de baie digital Bluetooth Cantar digital inteligent IMC precis, design ultra subtire Cantar de baie Bluetooth din sticla cel mai precis cu APP SinoHealth

Cantar Sinocare pentru greutatea corporala, cantar de baie digital Bluetooth Cantar digital inteligent IMC precis, design ultra subtire Cantar de baie Bluetooth din sticla cel mai precis cu APP SinoHealth

Locul de origineHunan, China
MarcăSinocare
Numărul modeluluiCF516-NX
CertificareCE FDA

Cantitatea minima pentru comanda

50 de seturi

Detalii de ambalare

Dimensiunea pachetului unic 28*28*5CM

Timp de livrare

Ziua 10-25

Termeni de plată

T/T sau Paypal

Capacitate de aprovizionare

50000 kit/luna

ANCHETĂ
Detalii rapid

1. Cântare, cântar digital, cântar electronic
cântar digital, cântar electronic, cântar wireless
cântar digital, cântar bluetooth, cântar pentru baie, cântar corporal
2.【14 items Body Composition Analysis】- Sinocare bluetooth scala de grăsime corporală nu vă oferă doar greutatea exactă, ci și procentul de grăsime corporală, IMC, BMR, apa corporală, masa musculară și multe altele. Toate tipurile de statistici și numere vă vor ghida pentru a menține un stil de viață sănătos.
【User-friendly App 】-Our App Sinohealth can syncs data with Apple Health, Google Fit, Fitbit & Samsung Health, so you can store all data in one app for tracking daily/weekly/monthly progress. Great helpful for body builders and those working on weight loss.
【One for More】-Sinocare digital bathroom scale for body weight allows you to create unlimited member profiles to track multiple users. A family can share one smart wireless weight scale, so each member knows their body metrics and specifically what to work on.
【High Quality And High Precision 】- Auto calibration,high precision sensors meas ure in increments of 0.2 lb./0.05 kg.Sinocare BMI weight scale with 396lb/180kg capacity,4 high sensitive electrodes,3 x AAA batteries included.
【Quality Assyrance】- If you have any questions,please contact us.We will solve the problem online for you 24 hours a day! Click on “Add to Cart” and Start attention of your body! Please use it barefoot to avoid affecting the accuracy of the data.

Numele produsului

Sinocare Smart scara corporală

Capacitate

180kgs / 396lbs

Capacitate

CE, RoHS, FC

Material

Geam armat

Smart APP

SinoHealth

14 Indicatori de sănătate

Apă corporală, grăsime corporală, IMC, metabolism bazal, masă musculară, greutate corporală fără grăsimi, grăsime viscerală, masă osoasă, Bmr, proteine, vârstă metabolică, greutate, mușchi scheletic, grăsime subcutanată

Profilul companiei
1.SCALA DE AFACERI: Suprafața totală a fabricii este de peste 66,000 de metri pătrați, produsele noastre principale sunt vândute în peste 200,000 de magazine offline din întreaga lume.
2.EXPERIENTA: Infiintata in 2002, Sinocare are peste 19 ani de experienta in proiectarea producerii de produse de ingrijire a sanatatii.
3.SERVICIUL: Există o echipă profesionistă și instruită pentru servicii mai satisfăcătoare. Puteți solicita informații despre produs sau instrucțiuni oricând dacă este necesar.
4. PREȚ: În conformitate cu filozofia noastră de „Fă-l accesibil pentru toată lumea”, oferim un preț mai prietenos, menținând în același timp calitatea înaltă.
5. GARANTIE DE CALITATE: Am trecut ISO, CE și multe alte certificate pentru a garanta că produsele noastre sunt mai bune decât ideea dvs.
6.SISTEM POST-VÂNZARE: Pentru majoritatea produselor noastre oferim serviciul post-vânzare „Retur și înlocuire” pentru a vă elibera grijile.

certificări
Fiind unul dintre proiectele demonstrative ale Programului Național de Industrializare High-Tech de Inginerie Biomedicală, Sinocare a primit de mai multe ori sprijin financiar din partea Fondului Național de Inovare și a promovat certificarea sistemului de management al calității ISO: 13485 și certificatul european CE în 2007.

Expoziţie
Sinocare se dedică a fi principalul diabet zaharat
Expert în management în China și expert în BGM în lume

Descriere și avantaj competitiv

De ce să alegeți Sinocare Body Fat Scale?
Cantarul de grăsimi corporale Sinocare are o aplicație care vă ajută să vă vedeți tendințele prin Bluetooth și alte aplicații de fitness, cum ar fi Google Fit, Fitbit și Apple Health. Cel mai uimitor este că cântarul de baie vă poate spune că greutatea, grăsimea corporală și IMC au crescut. sau coborâți imediat după ce călcați pe cântar, vă ajută să pășiți spre succesul călătoriei dvs. de fitness.
În plus, puteți împărtăși progresul dvs. cu prietenii și familia.
Stabileste-ti un obiectiv si incearca sa-l atingi. Priviți toate valorile după ponderare și veți ști cum să vă ajustați dieta și exercițiile fizice.
Acum gata să vă atingeți obiectivele de fitness cu Sinocare Body Fat Scale!

Mai mult decât greutatea, ține-te pe cale
Aplicația de cântare Sinocare oferă 14 date esențiale despre compoziția corporală, inclusiv Greutate, IMC, BMR, mușchi scheletici, tip de corp, greutate corporală fără grăsimi, masă osoasă, grăsime subcutanată, proteine, grăsime viscerală, vârstă metabolică, apă corporală.
Senzor G de înaltă precizie
Cântarul Wellue echipat cu 4 senzori G de înaltă precizie oferă măsurători precise până la 0.2 lb (0.1 kg). În comparație cu senzorul tradițional pentru cântare, poate detecta compoziția corpului și poate urmări modificările din corp mai sensibil și mai precis.
O singură scară inteligentă, utilizatori nelimitați
Întreaga familie și prietenii dvs. pot împărtăși cântarul inteligent sinocare, deoarece este suficient de inteligent pentru a recunoaște cine pășește pe el și înregistrează greutatea lor în slotul potrivit, păstrând în același timp statisticile personale private.
Urmăriți-vă progresul, vedeți-vă reușiți
Nu renunțați niciodată la un vis doar din cauza timpului necesar pentru a-l îndeplini. Cântarele de baie Sinocare pentru greutate înregistrează fiecare efort pe care îl depuneți și vedeți cum vă apropiați de obiectivul dvs. pas cu pas.
Siguranța este una dintre prioritățile noastre
Colțul rotunjit este aplicat designului cântarelor noastre Bluetooth și Wi-Fi pentru a vă oferi o experiență de utilizator mai sigură, în special pentru familiile mai mari care au copii. 4 tampoane antiderapante atașate la punctele de atingere de podea sunt, de asemenea, o cheie pentru a evita potențialele probleme de siguranță.
Pășește pe cântar cu picioarele DESCULȚE
Rupeți mai întâi filmul cântarului. Așezați-l pe o suprafață dură, plană și pășiți pe platformă cu picioarele goale. Apoi, ecranul LCD va afișa greutatea dvs. după câteva secunde.

CF516-NX详情 (1)

CF516-NX详情 (2)

CF516-NX详情 (3)

De ce noi

图片 1

1.SCALA DE AFACERI:Suprafața totală a fabricii este de peste 66,000 de metri pătrați, produsele noastre principale sunt vândute în peste 200,000 de magazine offline din întreaga lume.
2. EXPERIENTA:Înființată în 2002, Sinocare are peste 20 de ani de experiență în proiectarea producției de produse de îngrijire a sănătății.
3.SERVICIUL:Există o echipă profesionistă și instruită pentru servicii mai satisfăcătoare. Puteți solicita informații despre produs sau instrucțiuni oricând dacă este necesar.
4. PRET:Conform filozofiei noastre de „Fă-l accesibil pentru toată lumea”, oferim un preț mai prietenos, menținând în același timp calitatea înaltă.
5. GARANTIE DE CALITATE:Am trecut ISO, CE și multe alte certificate pentru a garanta că produsele noastre sunt mai bune decât ideea dvs.
6.SISTEMUL POST-VÂNZARE:Pentru majoritatea produselor noastre oferim serviciul post-vânzare „Retur și înlocuire” pentru a vă elibera de griji.

Livrare și livrare

transport

EXPOZITIE

展会

CERTIFICATE

certificat

ANCHETĂ
Numele dumneavoastră *
Despre
Tel *
E-mail *
Chat cont *