toate categoriile
EN

Acasă> Produse > Cântar de grăsime corporală

Contactați-ne

Numele dumneavoastră *
Despre
E-mail *
Tel *
Chat cont *
体重秤主图
体重秤主图
体重秤主图
Cantar electronic digital Sinocare Cantar wireless Cantar electronic inteligent pentru baie
Cantar electronic digital Sinocare Cantar wireless Cantar electronic inteligent pentru baie
Cantar electronic digital Sinocare Cantar wireless Cantar electronic inteligent pentru baie

Cantar electronic digital Sinocare Cantar wireless Cantar electronic inteligent pentru baie

Locul de origineHunan, China
MarcăSinocare
Numărul modeluluiCW286-negru
CertificareCE FDA

Cantitatea minima pentru comanda

50 de seturi

Detalii de ambalare

Dimensiunea pachetului unic 28*28*5CM

Timp de livrare

Ziua 10-25

Termeni de plată

T/T sau Paypal

Capacitate de aprovizionare

50000 kit/luna

ANCHETĂ
Detalii rapid

Cântare, cântar digital, cântar electronic
Cântar digital, cântar electronic, cântar wireless
Cântarul cântărește digital, cântar bluetooth, cântar pentru baie, cântar corporal

Numele produsului

Cantar Sinocare

Dimensiune produs

280 * 280 * 25mm

Capacitate

CE, RoHS, FC

Domeniul de cântărire

0.1Kg~180Kg/0.2lb-396lb/0.01st-28st

Smart APP

"O.K"

Profilul companiei
1.SCALA DE AFACERI: Suprafața totală a fabricii este de peste 66,000 de metri pătrați, produsele noastre principale sunt vândute în peste 200,000 de magazine offline din întreaga lume.
2.EXPERIENTA: Infiintata in 2002, Sinocare are peste 19 ani de experienta in proiectarea producerii de produse de ingrijire a sanatatii.
3.SERVICIUL: Există o echipă profesionistă și instruită pentru servicii mai satisfăcătoare. Puteți solicita informații despre produs sau instrucțiuni oricând dacă este necesar.
4. PREȚ: În conformitate cu filozofia noastră de „Fă-l accesibil pentru toată lumea”, oferim un preț mai prietenos, menținând în același timp calitatea înaltă.
5. GARANTIE DE CALITATE: Am trecut ISO, CE și multe alte certificate pentru a garanta că produsele noastre sunt mai bune decât ideea dvs.
6.SISTEM POST-VÂNZARE: Pentru majoritatea produselor noastre oferim serviciul post-vânzare „Retur și înlocuire” pentru a vă elibera grijile.

certificări
Fiind unul dintre proiectele demonstrative ale Programului Național de Industrializare High-Tech de Inginerie Biomedicală, Sinocare a primit de mai multe ori sprijin financiar din partea Fondului Național de Inovare și a promovat certificarea sistemului de management al calității ISO: 13485 și certificatul european CE în 2007.

Expoziţie
Sinocare se dedică a fi principalul diabet zaharat
Expert în management în China și expert în BGM în lume

Descriere și avantaj competitiv

【Măsurători de înaltă precizie】 Cântarele Sinocare sunt echipate cu 4 senzori de greutate de înaltă precizie și senzori BIA care oferă o precizie de neegalat în st, kg sau lb. Cântarul digital de baie este echipat cu setări Bluetooth, durează doar câteva secunde pentru a se conecta la dvs. telefon inteligent „SinoHealth”, iar apoi datele vor fi transmise automat la APP după măsurare.
【Tehnologie Step-on】 Cântarul digital auto-calibrat realizează citiri precise și imediate de cântărire, echipat cu tehnologie step-on, autocalibrare și indicator de oprire automată/zero și baterie descărcată. Când utilizați, vă rugăm să plasați cântarul de grăsime corporală pe un teren plan, chiar și pe un covoraș va cauza erori de măsurare.
【Afișează greutatea pe ecran】28cm*28cm*0.5cm platforma robustă din sticlă călită este confortabilă și puternică, designul colțului rotund face măsurarea mai sigură. Citiri clare și mari pe un afișaj alb cu iluminare de fundal LED de 59 x 22 mm, citiri luminoase chiar și în spațiu întunecat.
【Date de înregistrare Bluetooth】Configurarea ușoară a Bluetooth durează doar câteva secunde pentru a se conecta cu smartphone-ul tău „SinoHealth”. Nu este doar greutatea corporală a cântarului digital, ci are și dovezi ale succesului tău în a pierde în greutate. Atenție Vă rugăm că sistemul Android trebuie să activeze poziționarea GPS pentru a utiliza funcția Bluetooth.
【Cântar Bluetooth compact】3 baterii AAA incluse. Pentru siguranța transportului, bateria este lipită în caseta de culoare pentru testare, vă rugăm să verificați cu atenție. Vă rugăm să plasați greutatea corpului cântarului pe o suprafață tare și plană pentru precizie. Dacă aveți întrebări despre cântarul digital de baie, vă rugăm să ne anunțați, vă vom răspunde în 24 de ore!

体重秤详情 (1)

体重秤详情 (3)

体重秤详情 (4)

De ce noi

图片 1

1.SCALA DE AFACERI:Suprafața totală a fabricii este de peste 66,000 de metri pătrați, produsele noastre principale sunt vândute în peste 200,000 de magazine offline din întreaga lume.
2. EXPERIENTA:Înființată în 2002, Sinocare are peste 20 de ani de experiență în proiectarea producției de produse de îngrijire a sănătății.
3.SERVICIUL:Există o echipă profesionistă și instruită pentru servicii mai satisfăcătoare. Puteți solicita informații despre produs sau instrucțiuni oricând dacă este necesar.
4. PRET:Conform filozofiei noastre de „Fă-l accesibil pentru toată lumea”, oferim un preț mai prietenos, menținând în același timp calitatea înaltă.
5. GARANTIE DE CALITATE:Am trecut ISO, CE și multe alte certificate pentru a garanta că produsele noastre sunt mai bune decât ideea dvs.
6.SISTEMUL POST-VÂNZARE:Pentru majoritatea produselor noastre oferim serviciul post-vânzare „Retur și înlocuire” pentru a vă elibera de griji.

Livrare și livrare

transport

EXPOZITIE

展会

CERTIFICATE

certificat

ANCHETĂ
Numele dumneavoastră *
Despre
Tel *
E-mail *
Chat cont *