toate categoriile
EN

Acasă> Produse > Cântar de grăsime corporală

Contactați-ne

Numele dumneavoastră *
Despre
E-mail *
Tel *
Chat cont *
奥莱主图
奥莱主图
奥莱主图
Cantar digital de baie Sinocare Cantar inteligent pentru corp Cantar pentru grasime corporala Cantar de baie
Cantar digital de baie Sinocare Cantar inteligent pentru corp Cantar pentru grasime corporala Cantar de baie
Cantar digital de baie Sinocare Cantar inteligent pentru corp Cantar pentru grasime corporala Cantar de baie

Cantar digital de baie Sinocare Cantar inteligent pentru corp Cantar pentru grasime corporala Cantar de baie

Locul de origineHunan, China
MarcăSinocare
Numărul modeluluiWL263
CertificareCE FDA

Cantitatea minima pentru comanda

50 de seturi

Detalii de ambalare

Dimensiunea pachetului unic 28*28*1.8CM

Timp de livrare

Ziua 10-25

Termeni de plată

T/T sau Paypal

Capacitate de aprovizionare

50000 kit/luna

ANCHETĂ
Detalii rapid

Cântare, cântar digital, cântar electronic
Cântar digital, cântar electronic, cântar wireless
Cântarul cântărește digital, cântar bluetooth, cântar pentru baie, cântar corporal

Numele produsului

Sinocare Smart body scale

Capacitate

180kgs / 396lbs

Capacitate

CE, RoHS, FC

Material

Geam armat

Smart APP

SinoHealth

14 Indicatori de sănătate

Apă corporală, grăsime corporală, IMC, metabolism bazal, masă musculară, greutate corporală fără grăsimi, grăsime viscerală, masă osoasă, Bmr, proteine, vârstă metabolică, greutate, mușchi scheletic, grăsime subcutanată

Profilul companiei
1 SCALA DE AFACERI: Suprafața totală a fabricii este de peste 66,000 de metri pătrați, produsele noastre principale sunt vândute în peste 200,000 de magazine offline din întreaga lume.
2 EXPERIENȚĂ: Înființată în 2002, Sinocare are peste 19 ani de experiență în proiectarea producției de produse de îngrijire a sănătății.
3 SERVICIU: Există o echipă profesionistă și instruită pentru servicii mai satisfăcătoare. Puteți solicita informații despre produs sau instrucțiuni oricând dacă este necesar.
4 PREȚ: În conformitate cu filozofia noastră de „Fă-l accesibil pentru toată lumea”, oferim un preț mai prietenos, menținând în același timp calitatea înaltă.
5 GARANTIE DE CALITATE: Am trecut ISO, CE și multe alte certificate pentru a garanta că produsele noastre sunt mai bune decât ideea dvs.
6 SISTEM POST-VÂNZARE: Pentru majoritatea produselor noastre oferim serviciul post-vânzare „Retur și înlocuire” pentru a vă elibera grijile.

certificări
Fiind unul dintre proiectele demonstrative ale Programului Național de Industrializare High-Tech de Inginerie Biomedicală, Sinocare a primit de mai multe ori sprijin financiar din partea Fondului Național de Inovare și a promovat certificarea sistemului de management al calității ISO: 13485 și certificatul european CE în 2007.

Expoziţie
Sinocare se dedică a fi principalul diabet zaharat
Expert în management în China și expert în BGM în lume

Descriere și avantaj competitiv

Înaltă precizie și calitate
Cantarul inteligent de grăsime corporală Sinocare este echipat cu patru senzori de înaltă precizie și patru electrozi pentru a asigura o analiză rapidă și precisă a compoziției corpului uman. Suprafața este realizată din sticlă călită de înaltă calitate, afișajul LED cu numere mari face citirea mai confortabilă, iar designul colțului rotunjit este mai sigur.
Stabilește-ți un obiectiv și urmărește-ți progresul
Sinocare Body Fat Scale se conectează cu aplicații pentru a vă ajuta să stabiliți obiective, să salvați datele istorice și să vă urmăriți progresul zilnic, săptămânal și lunar. Puteți adăuga alți membri ai familiei pentru a măsura sănătatea. Oferă detectarea inteligentă a fluidului extracelular prin utilizarea impedanței bioelectrice cu frecvență dublă. Puteți detecta chiar și o cană de apă.
【Aplicația inteligentă se sincronizează cu aplicațiile de fitness】 : Aplicația de configurare ușoară se sincronizează cu, Fitbit, Apple Health și oferă aplicația pentru Apple Watch. 12 indicatori de sănătate oferă date precise despre greutate, grăsime, IMC, metabolism, mușchi, apă, masă osoasă, grăsime viscerală, grad de obezitate, proteine, vârstă corporală, greutate fără grăsime.
【Măsurare precisă】: Oferă detectarea inteligentă a fluidului extracelular prin utilizarea impedanței bioelectrice cu frecvență dublă. Intervalul de cântărire este de 180 kg. Puteți detecta chiar și o cană de apă. Vino să-ți schimbi corpul dintr-o cană cu apă
【Monitorizați progresul dvs. și al membrului familiei dvs.】: Body Fat Scale se conectează cu aplicații pentru a vă ajuta să stabiliți obiective, să salvați datele istorice și să vă urmăriți progresul zilnic, săptămânal și lunar. Puteți adăuga alți membri ai familiei pentru a măsura sănătatea. Pe cântar este afișată doar unitatea internațională de greutate „kg”. Dacă trebuie să verificați unitatea „lb”, o puteți vizualiza direct prin APP.
【Ce veți obține】: cântar pentru grăsimi corporale x1, manual de utilizare și nostru (cadou: 2 * baterii AAA sunt incluse în pachet)
【Servicii clienți garantat satisfacție】: Oferim un serviciu post-vânzare 100% prietenos. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

WL263详情 (2)

WL263详情 (3)

De ce noi

图片 1

1.SCALA DE AFACERI:Suprafața totală a fabricii este de peste 66,000 de metri pătrați, produsele noastre principale sunt vândute în peste 200,000 de magazine offline din întreaga lume.
2. EXPERIENTA:Înființată în 2002, Sinocare are peste 20 de ani de experiență în proiectarea producției de produse de îngrijire a sănătății.
3.SERVICIUL:Există o echipă profesionistă și instruită pentru servicii mai satisfăcătoare. Puteți solicita informații despre produs sau instrucțiuni oricând dacă este necesar.
4. PRET:Conform filozofiei noastre de „Fă-l accesibil pentru toată lumea”, oferim un preț mai prietenos, menținând în același timp calitatea înaltă.
5. GARANTIE DE CALITATE:Am trecut ISO, CE și multe alte certificate pentru a garanta că produsele noastre sunt mai bune decât ideea dvs.
6.SISTEMUL POST-VÂNZARE:Pentru majoritatea produselor noastre oferim serviciul post-vânzare „Retur și înlocuire” pentru a vă elibera de griji.

Livrare și livrare

transport

EXPOZITIE

展会

CERTIFICATE

certificat

ANCHETĂ
Numele dumneavoastră *
Despre
Tel *
E-mail *
Chat cont *